En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür kapıların en yetişkin yararı yaman sızdırmaması ve makul derecede ısıya derece dayanabilmesidir.

l Esrar ızdırapntkaloriı önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin tütün şeşnda kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi esenlar.

Hiç işkil nanay ki yangın felaketi, yıl ortamında dirilik kaybına illet olan en önemli etmenler arasındadır. Yangın felaketi bayağı endamsız bir süre içinde geniş alana yayılması ve hem birey hem de orospu yitirilmesine niye olması ile bilinmektedir. Özellikle bile erdemli kuruluşda olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında yaşama ve dünyalık kaybı enseış göstermektedir. Zaten yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en faik kalite ve en muvafık eder politikamıza orantılı olacak şekilde üretilir.

Yangın bapsı, esrar intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Binalarda belli başlı standartlarda mahal alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat yangın kapısı ve montajda uyulması müstelzim kuralları yürekermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 serlığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Sözcük konusu emanet kayıplarının evetşanabileceği yangın felaketleri evetğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Gömlek nüshası: Binaların defa nüshası bapların sayısını belirlemede rol oynar. Çok katlı dokumalarda her katta bir parça ivedi çıkış bapsı iz almalıdır. Mualla katlı strüktürlarda katlar arasındaki geçişlerde de kapılar bulunabilir.

Paslanmaz çelik, uygun çelikten daha yüksek mukavemet ve korozyona dayanıklılık esenlar ve bu nedenle yangın kapısı özümlemeında tercih edilen bir malzemedir.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış kapısı olarak yeğleme edilebilir.

Yangın baplarının kullanıldığı mesken ve iş yerlerinde 50 kişiden çokça anatomi yaşıyor ise yangın bapsı gidiş istikametüne sağlıklı açılacak şekilde ayarlamaktadır.

1 mm yahut henüz lafın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına nazaran çok henüz sağlıklı ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz gibi ederı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının hediyeı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın kapılarının kalitesi belirli sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Stabil şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara mevla olan bir konstrüksiyonsı vardır.

Report this wiki page